Kids Lifestyle

Onderdelen 1 tot 16 van totaal 77

Onderdelen 1 tot 16 van totaal 77

Kids Lifestyle

Een kindje op komst is allemaal erg spannend! Zeker als het je eerste kindje is. Er gaat zo veel veranderen, en je weet nog niet precies hoe het straks allemaal zal gaan. Een van de kamers in huis zal waarschijnlijk leeg gemaakt worden om er een babykamer van te maken. Naast de “ grote stukken” zoals het bedje en de commode, kun je juist met accessoires heel goed een bepaalde sfeer of uitstraling neerzetten.

Weten jullie het geslacht van je baby al? Dan zou je er voor kunnen kiezen om een typische meisjes-of jongens kamer te maken. Je kunt bijvoorbeeld alle accessoires in een kleur kiezen. Of kies voor een mooi kussen in de babykamer, als dan niet in combinatie met andere artikelen zoals bijvoorbeeld een poef of een plaid.

Uiteraard kun je de kamer juist ook heel neutraal te houden. Kies dan voor rustige kleuren zoals bijvoorbeeld taupe, zand, grijs of wit. Met kleine (kleur) accenten kun je er dan later nog voor zorgen dat het meer een meisjes-of jongenskamer wordt.

Lamp babykamer

Een van de producten waar je ontzettend goed een sfeer in de baby- of kinderkamer mee neer kan zetten is een lamp. Bij Droomfabriekje vind je diverse hang-en wandlampen, die altijd mooi te combineren zijn met andere producten uit de zelfde serie. 

Opbergers

Naast hele leuke dingen om de kamer mooi te maken, heb je ook een aantal praktische zaken nodig. Die er overigens wel gewoon heel leuk uit kunnen zien. Wat dacht je van mooie opbergers. Hierin kun je een hoop spullen kwijt, en tegelijkertijd toch ook een leuke sfeer creëren. 

Kortom, in de baby- of kinderkamer kun je je creativiteit wel kwijt!